Pasji salon Toutou na dogodku Šapice sreče - Pasji salon Toutou

Posted by | May 18, 2014 | Dogodki | No Comments

 

Pasji salon Toutou na dogodku Šapice sreče
Pasji salon Toutou je 29. marca 2014 sodeloval na 5. dobrodelnem dogodku Šapice sreče, ki se je tokrat odvijal v ljubljanskem Cityparku.
Stojnica_Pasji salon ToutouNa naši stojnici smo svetovali obiskovalcem, kako se pravilno neguje njihove pasje prijatelje, kateri pripomočki za nego so za to najbolj primerni ter kakšno pasjo kozmetiko naj uporabljajo doma. Na naši stojnici je bilo tudi možno kupiti določene pripomočke za nego psov in naravno pasjo kozmetiko, ki jih uporabljamo v pasjem salonu Toutou.
Za obiskovalce dogodka smo pripravili nagradno igro ˝NI VSAKA PASJA DLAKA ENAKA! ČIGAVA PA JE TA?˝ in skupaj ugotavljali katera od razstavljenih dlak pripada določeni pasmi. Del zaslužka od prodaje smo namenili Društvu za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka in jim podarili 10 darilnih bonov za celotno nego v pasjem salonu Toutou.

Nagradna igra_pasji salon ToutouNagradna igra pasjega salona Toutou

Pasji salon Toutou in društvo LajkaPonosni smo, da smo lahko sodelovali na dobrodelnem dogodku za pomoč živalim ter da smo lahko po svojih močeh vsaj malo prispevali k takemu plemenitemu namenu.Pasji salon Toutou_portfolio

Leave a Reply

Your email address will not be published.