header_predstavitev

 

˝Veterinar, injekcija, stres…?!?*…grrr, wuf, grrr, cviliil…salon za pse, pasji frizer, kopanje, fen, striženje psov, stanje na mizi…?*!?!*…grrrr…frizer za pse in veterinar….sovražim!!!… grrr, auuuu, wuf wuf… NE GREM!˝ razmišlja kuža Taj s slabo izkušnjo pri veterinarju ali pasjem frizerju. Vsi želimo svojim pasjim prijateljem nuditi čim več, saj nas venomer razveseljujejo s svojo igrivostjo in zvestobo, včasih tudi s kakšno hudomušno lumparijo. Vemo, da je za dobro pasje počutje potrebno, da je pes vedno zdrav in negovan, čeprav moramo zato našega kužka peljati nekam, kamor si sprva res ne želi. Vsi z veseljem obiščemo frizerski ali kozmetični salon in se prepustimo razvajanju. Naši pasji ljubljenčki pa v salon za pse vstopajo prestrašeno in nezaupljivo. Vedno se bom torej potrudila, da bo vašim kužkom med negovanjem prijetno in udobno, zaradi česar se bodo zagotovo radi vračali in ne bodo razmišljali kot kuža Taj. Da bi bili vi in vaši pasji prijatelji vedno zadovoljni, sem svojo željo in ljubezen do dela s psi obogatila z znanjem o negi in striženju psov različnih pasem in izobraževanjem ter pridobila certifikat na Dunaju.

divider_3

V pasjem salonu Toutou v Ljubljani poskrbim za celotno nego, ki je obenem strokovna in prijazna psom. Uporabljam le naravne pasje šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav, mehak in dišeč. Naravne pasje šampone in nekatere pripomočke za nego psov lahko kupite pri meni v salonu.

˝Salon za pse…priboljški…???…wuf wuf…prijazna punca s čudnimi pripomočki, kopanje…brrrr, čof, čof…masaža!!…mmm…nova frizura in končno brez vozlov…wuf…spet bom lahko na kavču in vsi me bodo občudovali…wuf, wuf, VESEL!˝ pa pravi naš kuža Toutou, ki je že od malega naša redna stranka.

Vabljeni vsi v pasji salon Toutou, da skupaj razvajamo razvajene!