Pasji salon Toutou se 7. 6. 2014 seli na Rožnik! - Pasji salon Toutou

Posted by | May 18, 2014 | Dogodki | No Comments

pasica_animacijaPasji salon Toutou v sodelovanju z OrganicVet-om v soboto 7. 6. 2014 organizira pasji dogodek ˝Vsi psi grejo na Rožnik˝ za zdrave in urejene kosmatince!

Dogodek se bo ob primeru lepega vremena odvijal na Rožniku v Ljubljani pred gostilno Rožnik.

Poskrbeli bomo za prijetno druženje pasjih lastikov in ljubiteljev psov v sproščenem in zelenem okolju v središču Ljubljane.

Obiskovalcem, tako dvonožnim kot štirinožnim, bomo na stojnici pasjega salona Toutou demonstrirali pravilno nego pasjih kožuščkov in uporabo negovalnih pripomočkov. Vsem bomo z veseljem svetovali in jim poizkušali odgovoriti na vsa morebitna vprašanja. Brezplačno bomo postrigli predolge kremplje ter pokazali, kaj vse je potrebno storiti, da bo vaš kuža urejen od uhljev do tačk in od smrčka do repa. Določene pripomočke za nego, ki vam jih bomo predstavili ter naravno pasjo kozmetiko bo mogoče kupiti pri nas na stojnici. Da bo še bolj zabavno, bomo  pripravili nagradno igro ˝Ni vsaka pasja dlaka enaka! Čigava pa je ta?˝.  Kako bo nagradna igra potekala in kakšne bodo nagrade pa se bo potrebno prepričati na lastne oči na Rožniku.

Na stojnici OrganicVet-a ne bo manjkalo zanimivih in poučnih informacij o zdravi prehrani ter o pravilnem izboru prehrane za vašega štirinožnega pasjega prijatelja. Kljub temu, da mačjih obiskovalcev na tem dogodku ne pričakujemo v velikem številu, mačk ne želimo diskriminirati. Zato vljudno vabimo tudi vse lastnike mačk naj obiščejo stojnico OrganicVet-a, kjer bodo dobili veliko koristnih informacij o zdravi mačji prehrani. Vse pasje obiskovalce bomo pogostili s prehrano in priboljški OrganicVet in drugimi darilci. Da pa naši človeški obiskovalci ne bodo ostali lačni in žejni, bodo s svojimi poslasticami poskrbeli v par šapic oddaljeni gostilni Rožnik.

Naš kuža Toutou vas vljudno vabi na Rožnik in se že veseli srečanja z vami!Pasji salon toutou_Rožnik 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.