Moja prva krtača ali zakaj moramo kmalu začeti z nego pasjega mladička

Posted by | Nasveti | 4 Comments

Pasji mladički v začetku svojega življenja radi raziskujejo in spoznavajo okolico, ob čemer pridejo do novih vtisov, ki so lahko za njih pozitivni ali negativni. Določeni dogodki jih lahko zaznamujejo za celo življenje. Prva nega mladička je zato za kužka zelo pomemben dogodek, saj se ob pravilnem pristopu vaš novi prijateljček nege kmalu navadi in zanj to postane prijetna izkušnja.

Read More

Pasji salon Toutou_darilni pasji bon

DARILNI BONI

Posted by | Akcije | No Comments

V pasjem salonu Toutou želimo čim bolj razvajati naše pasje stranke, njihovim lastnikom pa poizkušamo biti čim bolj dostopni in fleksibilni. Da bi združili vse, smo za vas pripravili darilne bone, katerih vrednost določite ob nakupu vi. Preden podarite bon določenemu kužku, si tako lahko zamislite, kaj vse bi potreboval in določite znesek. Bon se lahko unovči tako za posamezne storitve, kot za celotno nego ali pa za nakup pripomočkov za nego kužkov, naravno pasjo kozmetiko in pasjih priboljškov.

Darilne bone lahko tudi naročite, mi pa jih pošljemo na željeni naslov.

Da bo veseli december še bolj vesel tudi za kužke, le hitro pridite k nam po DARILNI PASJI BON-BON in z njim presenetite kakšnega, vam ljubega kužka in njihovega lastnika.
Se že veselimo vašega obiska!

Pasji salon Toutou na novi lokaciji

Pasji salon Toutou na novi lokaciji v Savskem naselju

Posted by | Dogodki | No Comments

 

Pasji salon Toutou se seliNapočil je čas za spremembo, zato se je pasji salon Toutou preselil na novo lokacijo. Odslej nas najdete v Savskem naselju na Linhartovi 60. Salon je v pritličju prve visoke stolpnice na desni strani v smeri proti pokopališču Žale. Salon se vidi iz ceste, tako da nas enostavno ne morete zgrešiti. Da pa nas nikakor ne boste zgrešili, je nova lokacija označena na zemljevidu spodaj.

Pasji salon Toutou v Savskem naselju
Okoli nas je vse zeleno, zato lahko vašemu štirinožnemu prijatelju, pred ali po obisku v salonu, privoščite prijeten sprehod v skrbno urejenih parkih.
V Savskem naselju je parkiranje brezplačno, pred pasjim salonom Toutou je tudi manjše parkirišče.
Mi se že veselimo vašega obiska in upamo na čimprejšnje snidenje z našimi pasjimi strankami v ˝novem˝ pasjem salonu Toutou.

Pasji salon Toutou_google map

Pasji salon Toutou_Vsi psi grejo na Rožnik

Utrinki s pasjega dogodka Vsi psi grejo na Rožnik

Posted by | Dogodki | No Comments

V soboto 7.6.2014 smo z obiskovalci in njihovimi pasjimi prijatelji preživeli čudovit dan na Rožniku. Upamo, da ste bili tudi vi zadovoljni z dogodkom Vsi psi grejo na Rožnik, kajti mi smo presrečni, da smo lahko z obiskovalci prijetno poklepetali in jim svetovali, se družili z njihovimi kužki in uživali v prečudovitem sončnem dnevu v sproščenem in zelenem ambientu.
Obljubimo vam, da se bomo potrudili in pripravili še kakšen tak dogodek na Rožniku.

Vaš pasji salon Toutou

Pasji salon Toutou se 7. 6. 2014 seli na Rožnik!

Posted by | Dogodki | No Comments

pasica_animacijaPasji salon Toutou v sodelovanju z OrganicVet-om v soboto 7. 6. 2014 organizira pasji dogodek ˝Vsi psi grejo na Rožnik˝ za zdrave in urejene kosmatince!

Dogodek se bo ob primeru lepega vremena odvijal na Rožniku v Ljubljani pred gostilno Rožnik.

Poskrbeli bomo za prijetno druženje pasjih lastikov in ljubiteljev psov v sproščenem in zelenem okolju v središču Ljubljane.

Obiskovalcem, tako dvonožnim kot štirinožnim, bomo na stojnici pasjega salona Toutou demonstrirali pravilno nego pasjih kožuščkov in uporabo negovalnih pripomočkov. Vsem bomo z veseljem svetovali in jim poizkušali odgovoriti na vsa morebitna vprašanja. Brezplačno bomo postrigli predolge kremplje ter pokazali, kaj vse je potrebno storiti, da bo vaš kuža urejen od uhljev do tačk in od smrčka do repa. Določene pripomočke za nego, ki vam jih bomo predstavili ter naravno pasjo kozmetiko bo mogoče kupiti pri nas na stojnici. Da bo še bolj zabavno, bomo  pripravili nagradno igro ˝Ni vsaka pasja dlaka enaka! Čigava pa je ta?˝.  Kako bo nagradna igra potekala in kakšne bodo nagrade pa se bo potrebno prepričati na lastne oči na Rožniku.

Na stojnici OrganicVet-a ne bo manjkalo zanimivih in poučnih informacij o zdravi prehrani ter o pravilnem izboru prehrane za vašega štirinožnega pasjega prijatelja. Kljub temu, da mačjih obiskovalcev na tem dogodku ne pričakujemo v velikem številu, mačk ne želimo diskriminirati. Zato vljudno vabimo tudi vse lastnike mačk naj obiščejo stojnico OrganicVet-a, kjer bodo dobili veliko koristnih informacij o zdravi mačji prehrani. Vse pasje obiskovalce bomo pogostili s prehrano in priboljški OrganicVet in drugimi darilci. Da pa naši človeški obiskovalci ne bodo ostali lačni in žejni, bodo s svojimi poslasticami poskrbeli v par šapic oddaljeni gostilni Rožnik.

Naš kuža Toutou vas vljudno vabi na Rožnik in se že veseli srečanja z vami!Pasji salon toutou_Rožnik 2014

Pasji salon Toutou na dogodku Šapice sreče

Posted by | Dogodki | No Comments

 

Pasji salon Toutou na dogodku Šapice sreče
Pasji salon Toutou je 29. marca 2014 sodeloval na 5. dobrodelnem dogodku Šapice sreče, ki se je tokrat odvijal v ljubljanskem Cityparku.
Stojnica_Pasji salon ToutouNa naši stojnici smo svetovali obiskovalcem, kako se pravilno neguje njihove pasje prijatelje, kateri pripomočki za nego so za to najbolj primerni ter kakšno pasjo kozmetiko naj uporabljajo doma. Na naši stojnici je bilo tudi možno kupiti določene pripomočke za nego psov in naravno pasjo kozmetiko, ki jih uporabljamo v pasjem salonu Toutou.
Za obiskovalce dogodka smo pripravili nagradno igro ˝NI VSAKA PASJA DLAKA ENAKA! ČIGAVA PA JE TA?˝ in skupaj ugotavljali katera od razstavljenih dlak pripada določeni pasmi. Del zaslužka od prodaje smo namenili Društvu za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka in jim podarili 10 darilnih bonov za celotno nego v pasjem salonu Toutou.

Nagradna igra_pasji salon ToutouNagradna igra pasjega salona Toutou

Pasji salon Toutou in društvo LajkaPonosni smo, da smo lahko sodelovali na dobrodelnem dogodku za pomoč živalim ter da smo lahko po svojih močeh vsaj malo prispevali k takemu plemenitemu namenu.Pasji salon Toutou_portfolio